вторник, 27 ноември 2012 г.

Герой от САЩ’94 потъна вдън земя

Къде е Емил Кременлиев – бронзовото момче от славната Пенева чета? Това се питат наши читатели, които ни писаха с желанието да направим интервю с бившия защитник, носил екипите на Славия, “Левски” и ЦСКА, писа сайта БЛИЦ.

610.jpg
Опитите ни да открием Кременлиев обаче удариха тотално на камък. Емил, който през август навърши 43 години, е потънал вдън земя. Същото потвърдиха и негови бивши съотборници.
 
“Нямаме никаква информация къде е. Просто се е покрил от лятото. На нито един от телефонните му номера, които имаме, не отговаря. Някои са изключени”, заявиха ветераните.
 
Вървят слухове, че Кремчето е натрупал дългове, както и че е прахосал огромни суми на хазартната сцена.
 
След като не успяхме да открием актуален номер на Кременлиев, пратихме наш репортер в родното място на Емил – Казичене. И там обаче нацелихме гредата.
Kazichene.jpg
 
“Доколкото разбрахме, до Варна е отскочил. Ама не сме сигурни, защото от доста време и ние не сме го виждали тук. Имал дългове? Глупости на търкалета! Не го търсете, оставете го на мира! Той се нуждае от спокойствие. Да, имаше малко лични проблеми, но нищо повече”, отсякоха роднини на Кременлиев.
 
БЛИЦ припомня, че през 2007 и 2009 година Кременлиев направи опити да влезе в политическия живот. Най-напред се кандидатира за кмет на Панчарево като независим кандидат, а две години по-късно и за депутат в листата на ДПС в 23-и избирателен район на София.
 
В този период Кременлиев се раздели със съпругата си Таня, която имаше психични проблеми. От нея той има двама синове – Георги и Никола, като първият тренира в школата на Славия и е един от обещаващите таланти на “белите”.

БЛИЦ

1 коментар: